Рецепти з фото і відео

Картопля запечена в духовці у фользі

Картопля запечена в духовці у фользі
+1
0
25 кві
Картопля запечена в духовці у фользі


Готуємо смачно самі картопля у фользі запечена в духовці


Це страва дуже просто і зручно в приготуванні. І воно виглядає вишукано. І навіть важко сказати, що в ньому більше користі або смаку: картопля запечена в духовці у фользі зберігає всі вітаміни і елементи в собі.
Самий головний елемент, який є в картоплі, і який зберігається при запіканні його у фользі - це калій, і тому це чудовий засіб для усунення литкових судом.
При запіканні картоплі у фользі він виходить не сухим і ніжним. Запіканню у фользі підлягає будь-який картоплю. Але головна вимога - відсутність пошкоджень і середній їх розмір. І ще, краще всього запіканню підлягає картопля розсипчастих (борошнистих) сортів.
Таку картоплю найкраще з'їдати відразу. Але якщо, коли ви отримаєте готовий картопля з духовки, ви залишите його у фользі, то його можна буде їсти і пізніше, трохи розігрів перед подачею. Його смак після цього майже не зміниться. Запечена в духовці картопля майже не відрізняється від запеченого на вугіллі. Але при запіканні в мікрохвильовій печі, вийде трохи гірше.
Тепер перейдемо до самого рецептом - картопля з салом, запечений у фользі. Під час приготування буде приємний аромат на весь будинок. Нижні й верхні шматки сала необхідно смажити до шкварок. Якщо ви готуєте з старого картоплі, то його необхідно чистити, а молодий - тільки добре промити і запікати в шкірці. Картопля запечена з цим рецептом, буде зручний на пікніку.

Інгредієнти:
• На одну картоплину по 3 тонких маленькі шматочки соленого або копченого сала (або грудинки),
• Сіль при бажанні,
• Перець при бажанні.

Рецепт приготування:
• Очистіть картоплю і розріжте навпіл.
• Якщо сало не солене, то посоліть картоплю. При бажанні - додайте перець.
• Вставте в розріз картоплі шматочок сала і з'єднайте половинки картоплі.
• Шматочок сала покладіть на квадратик фольги і на нього картоплину з салом, а зверху ще шматочок сала.
• Зберіть краю фольги і закрутіть.
• Покладіть на решітку духовки і запікайте при температурі 200-220 градусів протягом 30-50 хвилин. Час залежить від розміру картоплі.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: