Загрузка...

Картопля по-селянськи

Смачні рецепти картопля по-селянськи, відразу нагадує старі печі, свічки замість електрики і бабусь розповідають небилиці. Дивіться рецепти з фото. Пропонуємо оригінальний рецепт картопля по-селянськи. Це страва з великою кількістю часнику, так що краще його готувати на вихідні. Картопля по-селянськи, можна готувати під час посту. Пропонуємо рецепти з фотографіями цієї страви.
Картопля по-селянськи
+14
0
09 гру
Інгредієнти:
  • Картопля - 1200 грам
  • Часник - 1 головка
  • Соняшникова олія - 80 мл
  • Сіль
  • Перець чорний мелений - 2 грами
  • Перець червоний солодкий (паприка) - 2 грами
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Картопля в мундирах залити водою, добре вимити від землі. Бульби беріть однієї величини.

  • Крок 2

    Поставити картоплю на плиту варити, коли закипить, варити 5 - 7 хвилин.

  • Крок 3

    Воду злити і поставити, щоб охололо.

  • Крок 4

    Шкірку з картоплі не знімати, розрізати його навпіл і половинки ще на шматочки.

  • Крок 5

    Приблизно так.

  • Крок 6

    Часник порізати ножем на шматочки.

  • Крок 7

    У миску до картоплі покладіть часник, посоліть і поперчіть, налийте трохи олії.

  • Крок 8

    Все з миски перекладіть на деко.

  • Крок 9

    В духовці при температурі 200 градусів, випікати картоплю з часником 50 хвилин.

  • Крок 10

    Через 15 хвилин вийняти картоплю і перемішати.

  • Крок 11

    Поставити далі в духовку.

  • Крок 12

    Вийняти деко і знову перемішати.

  • Крок 13

    Поставити в духовку і знизити температуру до 180 градусів.

  • Крок 14

    Картопля по-селянськи готова. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: