Картопля по-селянськи

Смачні рецепти картопля по-селянськи, відразу нагадує старі печі, свічки замість електрики і бабусь розповідають небилиці. Дивіться рецепти з фото. Пропонуємо оригінальний рецепт картопля по-селянськи. Це страва з великою кількістю часнику, так що краще його готувати на вихідні. Картопля по-селянськи, можна готувати під час посту. Пропонуємо рецепти з фотографіями цієї страви.
Картопля по-селянськи
+22
0
09 гру
Інгредієнти:
  • Картопля - 1200 грам
  • Часник - 1 головка
  • Соняшникова олія - 80 мл
  • Сіль
  • Перець чорний мелений - 2 грами
  • Перець червоний солодкий (паприка) - 2 грами
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Картопля в мундирах залити водою, добре вимити від землі. Бульби беріть однієї величини.

  • Крок 2

    Поставити картоплю на плиту варити, коли закипить, варити 5 - 7 хвилин.

  • Крок 3

    Воду злити і поставити, щоб охололо.

  • Крок 4

    Шкірку з картоплі не знімати, розрізати його навпіл і половинки ще на шматочки.

  • Крок 5

    Приблизно так.

  • Крок 6

    Часник порізати ножем на шматочки.

  • Крок 7

    У миску до картоплі покладіть часник, посоліть і поперчіть, налийте трохи олії.

  • Крок 8

    Все з миски перекладіть на деко.

  • Крок 9

    В духовці при температурі 200 градусів, випікати картоплю з часником 50 хвилин.

  • Крок 10

    Через 15 хвилин вийняти картоплю і перемішати.

  • Крок 11

    Поставити далі в духовку.

  • Крок 12

    Вийняти деко і знову перемішати.

  • Крок 13

    Поставити в духовку і знизити температуру до 180 градусів.

  • Крок 14

    Картопля по-селянськи готова. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: