Запечена картопля

Смачні рецепти запечена картопля вважається одним з блюд холостяків, напевно, тому що готувати її недовго. Пропонуємо рецепти з фото. Картопля - це унікальний овоч, а скільки смачних рецептів можна з неї приготувати ви навіть не уявляєте. Один з них запечена картопля. Дивіться рецепти з фотографіями, і запечена картопля у вас вийде чудова.
Запечена картопля
0
0
28 жов
Інгредієнти:
  • Картопля - 12 штук (великий)
  • Лосось - 250 грам
  • Сметана або вершки -1 склянка
  • Червона ікра - 50 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 3 пера
  • Сир дор блю - 60 грам
  • Лимон - 1 штука
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Картоплю в шкірці добре помити, просушити. Потім розрізати навпіл, вийняти середину, але акуратно дно повинно залишитися. Скласти половинки разом, проколоти сірником або зубочисткою.

  • Крок 2

    Загорнути кожну картоплю у фольгу і поставити випікатися в духовку на 45 - 55 хвилин.

  • Крок 3

    Готуємо начинку. Печериці помити, подрібнити.

  • Крок 4

    На сковороді з рослинним маслом підсмажити грибочки і з порізаним ріпчастою цибулею.

  • Крок 5

    Додати порізаний кубиками сир, посолити і поперчити і влити 50 грам вершків. Тушкувати 3 хвилини.

  • Крок 6

    Готуємо другу начинку.

  • Крок 7

    З лосося зробимо фарш, його порізати, перемолоти, додати сік лимона і 200 грам вершків, посолити і поперчити.

  • Крок 8

    Картоплю дістати заздалегідь з духовки, щоб охолола. Наповнити серединки картоплі начинкою з грибів, прикрасити зеленою цибулею, а другу половину наповнити начинкою з лосося та прикрасити ікрою.

  • Крок 9

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: