Загрузка...

Запечена картопля

Смачні рецепти запечена картопля вважається одним з блюд холостяків, напевно, тому що готувати її недовго. Пропонуємо рецепти з фото. Картопля - це унікальний овоч, а скільки смачних рецептів можна з неї приготувати ви навіть не уявляєте. Один з них запечена картопля. Дивіться рецепти з фотографіями, і запечена картопля у вас вийде чудова.
Запечена картопля
0
0
28 жов
Інгредієнти:
  • Картопля - 12 штук (великий)
  • Лосось - 250 грам
  • Сметана або вершки -1 склянка
  • Червона ікра - 50 грам
  • Печериці - 250 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 3 пера
  • Сир дор блю - 60 грам
  • Лимон - 1 штука
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Картоплю в шкірці добре помити, просушити. Потім розрізати навпіл, вийняти середину, але акуратно дно повинно залишитися. Скласти половинки разом, проколоти сірником або зубочисткою.

  • Крок 2

    Загорнути кожну картоплю у фольгу і поставити випікатися в духовку на 45 - 55 хвилин.

  • Крок 3

    Готуємо начинку. Печериці помити, подрібнити.

  • Крок 4

    На сковороді з рослинним маслом підсмажити грибочки і з порізаним ріпчастою цибулею.

  • Крок 5

    Додати порізаний кубиками сир, посолити і поперчити і влити 50 грам вершків. Тушкувати 3 хвилини.

  • Крок 6

    Готуємо другу начинку.

  • Крок 7

    З лосося зробимо фарш, його порізати, перемолоти, додати сік лимона і 200 грам вершків, посолити і поперчити.

  • Крок 8

    Картоплю дістати заздалегідь з духовки, щоб охолола. Наповнити серединки картоплі начинкою з грибів, прикрасити зеленою цибулею, а другу половину наповнити начинкою з лосося та прикрасити ікрою.

  • Крок 9

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: