Овочеве рагу з баклажанами

Смачні рецепти овочеве рагу з баклажанами, приготуйте на вечерю, таке блюдо можна готувати на зиму. Дивіться рецепти з фото. Смачне блюдо, овочеве рагу з баклажанами, хороша закуска на всі випадки життя. Його можна їсти як самостійне блюдо так само і з гарнірами. Овочеве рагу з баклажанами можна готувати в духовці, в мультиварці і на плиті, як вам більше підходить. Дивіться рецепти з фотографіями.
Овочеве рагу з баклажанами
+1
0
01 жов
Інгредієнти:
  • Сир твердий - 100 грам
  • Баклажани - 2 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Часник -3 зубця
  • Соняшникова олія - 50мл
  • Сіль, перець
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Цибулю порізати півкільцями.

  • Крок 2

    Кабачки молоді порізати кільцями, якщо побільше кабачки, то надвоє.

  • Крок 3

    Баклажани порізати кружальцями, а потім розділити на чотири частини.

  • Крок 4

    Перець порізати півкільцями.

  • Крок 5

    Помідори порізати середніми шматочками.

  • Крок 6

    Часник порізати тонкими пластинами.

  • Крок 7

    Сир порізати тонкими пластинами.

  • Крок 8

    У казанку обсмажити в соняшниковій олії цибулю до білого кольору.

  • Крок 9

    Додати в казанок баклажани, кабачки і перець, тушкувати 20 хвилин, накрити кришкою.

  • Крок 10

    Додати помідори і тушкувати ще 10 хвилин.

  • Крок 11

    Посолити і поперчити, все перемішати в казанку великою ложкою.

  • Крок 12

    Покласти часник в казанок, вимкнути газ і дати час страва настоятися.

  • Крок 13

    Блюдо готове, подавати до столу в гарячому вигляді.

  • Крок 14

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: