Пісні деруни

Великий піст не забороняє їсти смачну їжу, а лише обмежує її різноманітність. Рецепт з фото деруни пісні ще раз підтверджує, що пісна їжа не гірше тієї, що ми звикли щодня їсти. Релігійні сім'ї обов'язково постять. Господині в таких ситуаціях завжди мають в запасі смачні рецепти поживних страв. Одним з них є деруни пісні. Якщо бажаєте приготувати цю страву, то зверніть увагу на рецепт з фотографіями. Будьте впевнені, деруни пісні вийдуть найкращим чином.
Пісні деруни
+1
0
26 вер
Інгредієнти:
  • 1 кг картоплі
  • 1 цибулина
  • 100 г рослинної олії
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Картоплю треба почистити і помити. Потім у швидкому темпі натерти на тертці, щоб не потемнів. Можна застосувати електричну м'ясорубку зі спеціальною насадкою для дерунів.

  • Крок 2

    Цибулю очистіть і також подрібніть. Викладаємо цибулю до картоплі. Зайвий сік з картоплі злийте.

  • Крок 3

    Картопляну масу треба поперчити і посолити на свій смак.

  • Крок 4

    Розігрійте Сковороду і влийте рослинне масло. Ложкою набирайте картопляну суміш і викладайте на сковороду.

  • Крок 5

    Смажити деруни потрібно до рум'яного кольору. Вогонь зробіть середній. Переверніть деруни на іншу сторону і смажте таким же чином.

  • Крок 6

    Готові деруни пісні викладіть на тарілку і їжте гарячими. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: