Загрузка...

Деруни картопляні

Деруни картопляні


Жителі нашого регіону обожнюють деруни картопляні. Рецепт з фотографіями допоможе правильно приготувати це національне білоруське блюдо тим, хто його ще ніколи не робив. Деруни картопляні хороша їжа для вечері або другої страви на обід. Звертаю вашу увагу на смачний рецепт з фото. Деруни картопляні готуються просто, а їжа виходить дуже смачною. Їжте деруни зі сметаною, яка зробить страву більш ніжним і ситним.
Деруни картопляні
+1
0
19 вер
Інгредієнти:
  • 1 кг картоплі
  • 1 цибулина
  • 2 яйця
  • 100 мл соняшникової олії
  • Перець
  • Сіль
  • Сметана за смаком
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Тепер у натертий картоплю вибиваємо яйця, додаємо цибулю, сіль і перець.

  • Крок 2

    Розігріваємо сковороду, вливаємо олію. За допомогою ложки набираємо картопляну суміш і викладаємо її в сковороду. Робіть красиві круглі оладки. Смажити потрібно на середньому вогні до золотистого кольору. Переверніть на іншу сторону і смажте так само.

  • Крок 3

    Готові деруни викладаємо в тарілку і їмо гарячими з великою кількістю сметани, якщо це не час посту.

  • Крок 4

    Приємного вам апетиту!

  • Крок 5

  • Крок 6

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: