Загрузка...

Деруни з овочами

Деруни з овочами


Багато обожнюють і готують деруни. Сьогодні я хочу запропонувати вам альтернативу улюбленому рецепту. Моя сім'я оцінила. Сподіваюся, і вам сподобається. Я люблю деруни з дитинства, раніше уплетала їх просто в незчисленних кількостях. Мама не встигала подавати їх зі сковорідки. Зараз намагаюся стримуватися у своїх поривах, хоча це вдається насилу. Існують різні варіанти драників. В основі - картопля. Його доповнюють овочами, зеленню, грибами. Буває, що в складі і зовсім немає картоплі. До таких належать, наприклад, деруни з кабачків. У моєму сьогоднішньому рецепті є картопля, але є й ще деякі інгредієнти.
Деруни з овочами
+2
0
07 травня
Інгредієнти:
  • Невеликі картоплини - 3 шт.
  • Кабачок
  • Цибуля
  • Морквина
  • Столова ложка манної крупи
  • Вівсяні пластівці - 3 ст. ложки
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Рослинна олія
  • Сіль і перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготувати всі інгрідієнти.

  • Крок 2

    Цибулю я почистила і дрібно нашинковала.

  • Крок 3

    Кабачок вимила і просто натерла на крупній тертці. Якщо шкірка у кабачка груба, то краще буде його попередньо очистити.

  • Крок 4

    Морквину ж я натерла, використовуючи дрібну тертку.

  • Крок 5

    Поєднала ці інгредієнти.

  • Крок 6

    Додала до них терту знову ж на крупній тертці картоплю.

  • Крок 7

    Потім висипала манну крупу і вівсяні пластівці.

  • Крок 8

    Слідом відправила борошно, пару столових ложок рослинного масла, сіль і перець за смаком. Все це гарненько перемішала і залишила хвилин на 10 трохи розбухнути.

  • Крок 9

    Потім готувала на сковороді з рослинним маслом. Викладала суміш, трохи розрівнювала і смажила на слабкому вогні з обох сторін.

  • Крок 10

    На кожну партію йшло хвилин за 10-15. Подавати можна з натуральним йогуртом або сметаною, але обов'язково з пропущеним через прес часником. Приємних відчуттів!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: