Загрузка...

Фарширована картопля до Нового року

Фарширована картопля до Нового року


Варіантів приготування картоплі з м'ясом багато, а я хочу поділитися своїми, досить нестандартним. Ідея така попалася давно, але зважилася приготувати тільки вчора. Що з цього вийшло? Дочитайте до кінця і дізнаєтеся!
Фарширована картопля до Нового року
+5
0
30 гру
Інгредієнти:
  • Цибулини
  • 650 г яловичого фаршу
  • 100 г сметани
  • 50 г кропу
  • 9 картоплин
  • сіль
  • перець
  • рослинна олія для смаження
  • 100 г твердого сиру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    1. Першим ділом дрібно нарізала цибулю і пассировала його на рослинному маслі. 2. Слідом додала в сковороду фарш. Готувала його до напівготовності.

  • Крок 2

    3. В процесі посолила і поперчила. 4. Після того як вимкнула вогонь додала зелень.

  • Крок 3

    5. І сметану. Все гарненько перемішала.

  • Крок 4

    6. Картоплю очистила від шкірки, вимила під проточною водою, розділила на дві частини і вирізала серцевину. Вийшли ось такі човники.

  • Крок 5

    7. Сир натерла на дрібній тертці, так він на маленькій поверхні краще лягав.

  • Крок 6

    8. В картопляні половинки виклала фарш і готувала на деку, застеленому пергаментним папером близько 60 хвилин.

  • Крок 7

    9. За 10 хвилин до приготування посипала фарширований картопля сиром.Страва не вимагає великих витрат на приготування, самий довгий процес - це вирізування з картоплі човників. Наступного разу я, швидше за все, замість сметани додам домашній майонез, він додасть фаршу більш яскравий смак. Крім цього буду додавати вершкове масло в кожну картоплину, так як верхівки вийшли сухуватими, а низ, куди скла сметана, м'яким і соковитим. Крім зауважень вище ще пораджу таке страву їсти відразу і не залишати на наступний день, так як картопля, фарш і сир починають сохнути і стає жорсткими. До речі, така картопелька, цілком може бути святковою і стояти на новорічному столі.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: