Деруни картопляні рецепт

Деруни картопляні рецепт


Білоруси кажуть, що деруни можна приготувати тільки з картоплі, який виріс на їх землі. Спробуйте зробити деруни картопляні, рецепт їх приготування досить простий. А подавати їх потрібно зі знаменитої білоруської мачанкою - густим м'ясним соусом. Готуємо без витрат!
Деруни картопляні рецепт
+2
0
23 гру
Інгредієнти:
  • Картопля - 5-6шт, це залежить від розміру
  • Цибулина - 1шт
  • Яйце куряче - 1шт
  • Масло вершкове - приблизно 50г
  • Сіль - 1 чайна ложка
  • Олія соняшникова - скільки буде потрібно для смаження
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Сиру картоплю очищаємо і натираємо на середній тертці. Зайву рідину отжимаем.

  • Крок 2

    Посолимо, додамо соду. Розігріємо вершкове масло і обсмажити цибулю, нарізану кубиками, втрутившись його в картоплю.

  • Крок 3

    Беремо ложкою картопляну масу і викладаємо її на сковорідку з киплячим маслом.

  • Крок 4

    Смажимо кожну сторону не більше 2-3 хвилин.

  • Крок 5

    Подаємо на стіл гарячими. Якщо не будете готувати мачанку, тобто густий соус з реберець з цибулею, в який Макао деруни, полийте їх сметаною.

  • Крок 6

    Невелика тонкість: деруни потрібно смажити відразу. Сиру картоплю, полежавши, потемніє, і страва втратить свою привабливість.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: