Загрузка...

Запечена картопля в духовці

Запечена картопля в духовці


Картопля - один з улюблених продуктів. Існує багато різних способів приготування, але сьогодні ми зробимо запечену в духовці картоплю з грибами і свининою, це красиве, святкове блюдо. Готуємо вдома просто і смачно!
Запечена картопля в духовці
+8
0
03 гру
Інгредієнти:
  • Картопля - 0,5кг
  • Свиняча шийка - близько 1кг
  • Майонез - упаковка 250г
  • Петрушка, сіль, перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    М'ясо нарізати на шматочки, як для відбивних, посолити, поперчити. Кожен шматочок змастити майонезом з одного боку. Чи не пересолити, бо майонез різний і буває, що він і сам містить досить солі.

  • Крок 2

    Приготувати грибочки. Для цього неочищену картоплю ретельно вимити щіткою і витерти насухо. Гострим ножем вирізати грибочки, тобто під прямим кутом до картоплини зробити надріз - відсікти майбутню капелюшок.

  • Крок 3

    Потім з одного боку картоплини зробити круговий надріз, звільняючи ніжку. Виходить капелюшок в шкірці, а ніжка очищена.

  • Крок 4

    М'ясо викласти у форму для запікання. По краях укласти «грибочки», кілька їх можна поставити в середину.

  • Крок 5

    Випікати блюдо в духовці при температурі 170оС не менше 1,5 години. Слідкуйте, щоб капелюшки «грибів» не підгоріли.

  • Крок 6

    Посипати зеленню. Подавати в тій же формі, де вони запікалися.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: