Загрузка...

Запіканка з баклажанів і картоплі

Запіканка з баклажанів і картоплі


Запіканки з однаковим набором інгредієнтів не завжди виходять з однаковим смаком. Дуже багато залежить від підготовки овочів, можна їх заздалегідь відварити або обсмажити, а можна все скласти і запекти, теж здорово виходить. Ця запіканка мені сподобалася тим, що в ній використовується не відвареної, а обсмажену картоплю. Звичайно, прощай дієта, але дуууже смачно
Запіканка з баклажанів і картоплі
+2
0
20 лис
Інгредієнти:
  • 3 ст. л. томатного соусу
  • рослинне масло
  • 2 баклажана
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 1 велика цибулина
  • 5 картоплин майонез 2 ст. л. тертого пармезану (або іншого пікантного сиру) сіль перець петрушка для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Дно форми для випікання змастіть томатним соусом.

  • Крок 2

    У сковороду налийте півсклянки олії і нагрійте його.

  • Крок 3

    Баклажани наріжте кружечками і обсмажте в рослинному маслі з двох сторін, викладіть у форму на шар томатного соусу, злегка посоліть.

  • Крок 4

    Подрібніть часник і посипте їм баклажани. Цибулю наріжте тонкими кільцями, розберіть їх руками і викладіть зверху на баклажани.

  • Крок 5

    Очищену картоплю наріжте кружечками і обсмажте у великій кількості рослинного масла до м'якості, потім викладіть його на шар цибулі, злегка посоліть, поперчіть. Шар картоплі змастіть майонезом і посипте тертим пармезаном. Випікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 180 ° С. Перед подачею на стіл посипте зеленню петрушки.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: