Загрузка...

Деруни прості рецепт з фото

Деруни прості рецепт з фото


Деруни, деруни, тертюхі, кейзлікі (венгр.). Хоч як ти їх назви, але завжди знаємо, що це за страва!
Деруни прості рецепт з фото
+1
0
13 лис
Інгредієнти:
  • Картопля 1.0 кг
  • Цибуля ріпчаста 3.0 шт
  • Яйце куряче 2.0 шт
  • Шафран 0.5 г
  • Паприка 0.5 г
  • Олія соняшникова 100.0 г
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Це мій особистий особистий рецепт, так як я його за багато років трохи змінила .. А вся справа в тому, що я не додаю сюди часник (як має бути за правилами). Вже дуже він потім відчувається (після їжі) нашими шлунками. Замінила я його на цибулю у великій кількості. Але давайте по порядку. Нам потрібен картопля, багато цибулі (на 1 кг картоплі беремо три середні цибулини), шафран або куркума для кольору і звичайно соняшникова олія.

  • Крок 2

    Картоплю чистимо і натираємо на сітці з колючками. У мене є електрична машина, яка виконує цю роботу. Натертий картоплю зціджуємо. Цибуля також трьом (всі три головки) на колючому сітці і разом з соком додамо в Зціджене картоплю. Тепер всього потроху - шафран, сіль, свіжо мелений перець, червону мелену паприку, грибну приправу або пару крапель соєвого соусу. Добре перемішуємо.

  • Крок 3

    Тепер вб'ємо два яйця (можна одне), знову перемішаємо і приготуємося смажити. На сковороді розігріти олію, ложкою викласти порцію дерунів. дуже товстими їх робити не треба. Смажимо не так на дуже сильному вогні, щоб деруни присмажився. Коли одна сторона підсмажилася, перевертаємо і смажимо на іншій стороні. Така кількість цибулі з соком дає цікавий смак. Якщо ви пам'ятаєте, то в чебуреки і манти теж додають багато цибулі для соковитості. Окремо підсмажити цибулю і викласти на деруни. Ось і все! Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: