Загрузка...

Картопляні деруни з м'ясною начинкою

Картопляні деруни з м'ясною начинкою


Картопляні деруни з м'ясною начинкою, це самостійне блюдо для повноцінного обіду. Коли ви готуєте наваристий бульйон, покладіть побільше м'яса, щоб вистачило для першої страви і для начинки картопляних дерунів, при цьому ви заощадите час приготування начинки. Деруни, деруни або чаклуни - назви різні, а суть одна. Найчастіше їх готують з картоплі, який натирають на великій тертці, а для картопляних оладок або млинців, натирають на дрібній. Для начинки можна використовувати варене м'ясо або попередньо обсмажити м'ясний фарш з цибулею. М'ясо можна взяти будь-яке, але найсмачніше, на мою думку - це яловичина.
Картопляні деруни з м
+1
0
12 лис
Інгредієнти:
  • Начинка
  • 300 г вареної яловичини
  • спеції для м\'яса (чорний перець, орегано, базилік)
  • 1/2 склянки м\'ясного бульйону
  • 6 картоплин
  • 1 цибулина
  • 1-2 ст. л. борошна
  • 1 яйце
  • сіль
  • мелений перець
  • рослинне масло
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Варене м'ясо пропустіть через м'ясорубку. Потім додайте у фарш м'ясний бульйон (щоб він не розпадався і не був занадто сухим), посоліть, поперчіть, додайте у фарш свої улюблені спеції, перемішайте.

  • Крок 2

    Налийте в сковороду олію і нагрійте його. Очищену картоплю і цибулю натріть на крупній тертці упереміж (таким чином, і картопля не так швидко темніти буде і сліз від цибулі буде менше :)), трохи відіжміть натертий картоплю, додайте борошно, яйце, посоліть, поперчіть, перемішайте і відразу починайте формувати деруни .

  • Крок 3

    Перший спосіб - візьміть в руку 1 ст. ложку фаршу і з обох сторін обліпили його картопляною масою :)), злегка сплющите, покладіть дерун в розігріте масло і обсмажте його з обох боків до хрусткої, золотистої скоринки. Другий спосіб - якщо, у вас все ж вийшов рідкуватий фарш, тоді спочатку покладіть в розігріте рослинне масло ложку картопляної маси, потім на середину трохи м'ясного фаршу, зверху прикрийте картопляною масою, обсмажте з двох боків до готовності. Смачно? Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: