Картопляні деруни з м'ясною начинкою

Картопляні деруни з м'ясною начинкою


Картопляні деруни з м'ясною начинкою, це самостійне блюдо для повноцінного обіду. Коли ви готуєте наваристий бульйон, покладіть побільше м'яса, щоб вистачило для першої страви і для начинки картопляних дерунів, при цьому ви заощадите час приготування начинки. Деруни, деруни або чаклуни - назви різні, а суть одна. Найчастіше їх готують з картоплі, який натирають на великій тертці, а для картопляних оладок або млинців, натирають на дрібній. Для начинки можна використовувати варене м'ясо або попередньо обсмажити м'ясний фарш з цибулею. М'ясо можна взяти будь-яке, але найсмачніше, на мою думку - це яловичина.
Картопляні деруни з м
+1
0
12 лис
Інгредієнти:
  • Начинка
  • 300 г вареної яловичини
  • спеції для м\'яса (чорний перець, орегано, базилік)
  • 1/2 склянки м\'ясного бульйону
  • 6 картоплин
  • 1 цибулина
  • 1-2 ст. л. борошна
  • 1 яйце
  • сіль
  • мелений перець
  • рослинне масло
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Варене м'ясо пропустіть через м'ясорубку. Потім додайте у фарш м'ясний бульйон (щоб він не розпадався і не був занадто сухим), посоліть, поперчіть, додайте у фарш свої улюблені спеції, перемішайте.

  • Крок 2

    Налийте в сковороду олію і нагрійте його. Очищену картоплю і цибулю натріть на крупній тертці упереміж (таким чином, і картопля не так швидко темніти буде і сліз від цибулі буде менше :)), трохи відіжміть натертий картоплю, додайте борошно, яйце, посоліть, поперчіть, перемішайте і відразу починайте формувати деруни .

  • Крок 3

    Перший спосіб - візьміть в руку 1 ст. ложку фаршу і з обох сторін обліпили його картопляною масою :)), злегка сплющите, покладіть дерун в розігріте масло і обсмажте його з обох боків до хрусткої, золотистої скоринки. Другий спосіб - якщо, у вас все ж вийшов рідкуватий фарш, тоді спочатку покладіть в розігріте рослинне масло ложку картопляної маси, потім на середину трохи м'ясного фаршу, зверху прикрийте картопляною масою, обсмажте з двох боків до готовності. Смачно? Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: