Пікантна картопля з сиром і беконом, запечений в духовці

Пікантна картопля з сиром і беконом, запечений в духовці


Дуже зручний у приготуванні рецепт смачного картоплі. Час ви витратите тільки на чищення картоплі, нарізку бекону і ще хвилинку, щоб натерти сир. Пікантність страві надає копчений бекон і прянощі. Блюдо сімейне, тому кількість гострих прянощів варіюйте за смаком сім'ї. Наприклад, гострий перець замініть на 1 чайну ложку солодкої меленої паприки, вона додасть картоплі гарний колір і чудовий аромат.
Пікантна картопля з сиром і беконом, запечений в духовці
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 1 кг картоплі
  • сіль (за смаком)
  • 1/2 ч. л. сушеного меленого часнику
  • 1/3 ч. л. меленого гострого перцю
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 2 ч. л. сушеної різаною паприки
  • 200 г копченого бекону (грудинки)
  • 200 г сиру
  • 1 склянка м\'ясного бульйону
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищену картоплю наріжте скибочками 1-1,5 см шириною. Викладіть в миску, додайте сіль, часник, гострий перець, рослинна олія, добре перемішайте, викладіть у форму і посипте зверху різаною паприкою (за відсутності різаною, змішайте з меленою солодкою паприкою).

  • Крок 2

    Наріжте смужками бекон (копчену грудинку), викладіть на картоплю, потім натріть сир і посипте зверху.

  • Крок 3

    Додайте в картоплю бульйон, якщо під рукою немає бульйону, влийте 200 мл води. Форму закрийте кришкою або фольгою, поставте в духовку і випікайте 30 хвилин при температурі 200 ° С. Потім зніміть кришку, щоб випарилася рідину і готуйте ще хвилин 5-10, поки верх картоплі і сир не почнуть набувати золотистий колір. Подавайте картопля як самостійне блюдо з овочами або овочевим салатом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: