Загрузка...

Пікантна картопля з сиром і беконом, запечений в духовці

Пікантна картопля з сиром і беконом, запечений в духовці


Дуже зручний у приготуванні рецепт смачного картоплі. Час ви витратите тільки на чищення картоплі, нарізку бекону і ще хвилинку, щоб натерти сир. Пікантність страві надає копчений бекон і прянощі. Блюдо сімейне, тому кількість гострих прянощів варіюйте за смаком сім'ї. Наприклад, гострий перець замініть на 1 чайну ложку солодкої меленої паприки, вона додасть картоплі гарний колір і чудовий аромат.
Пікантна картопля з сиром і беконом, запечений в духовці
0
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 1 кг картоплі
  • сіль (за смаком)
  • 1/2 ч. л. сушеного меленого часнику
  • 1/3 ч. л. меленого гострого перцю
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 2 ч. л. сушеної різаною паприки
  • 200 г копченого бекону (грудинки)
  • 200 г сиру
  • 1 склянка м\'ясного бульйону
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Очищену картоплю наріжте скибочками 1-1,5 см шириною. Викладіть в миску, додайте сіль, часник, гострий перець, рослинна олія, добре перемішайте, викладіть у форму і посипте зверху різаною паприкою (за відсутності різаною, змішайте з меленою солодкою паприкою).

  • Крок 2

    Наріжте смужками бекон (копчену грудинку), викладіть на картоплю, потім натріть сир і посипте зверху.

  • Крок 3

    Додайте в картоплю бульйон, якщо під рукою немає бульйону, влийте 200 мл води. Форму закрийте кришкою або фольгою, поставте в духовку і випікайте 30 хвилин при температурі 200 ° С. Потім зніміть кришку, щоб випарилася рідину і готуйте ще хвилин 5-10, поки верх картоплі і сир не почнуть набувати золотистий колір. Подавайте картопля як самостійне блюдо з овочами або овочевим салатом.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: