Загрузка...

Картопляні котлети з сиром

Картопляні котлети з сиром


Такі котлетки можна приготувати зі свіжого пюре або використовувати застиглу в холодильнику раніше відварену картоплю. Підсмажена апетитна скоринка і сирно-вершковий смак, просто смакота!
Картопляні котлети з сиром
+1
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Картопля (0.6 кг) 6шт
  • Сир російський 50% (100 гр)
  • Яйце куряче (40 гр) 1шт
  • Масло вершкове 72.8% (20 гр) 1ст.л.
  • Борошно пшеничне в / с (75 гр) 3ст.л.
  • Олія рослинна (раф.) (50 гр) 5ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Картоплю очистити, нарізати на невеликі шматочки, добре промити і відварити в підсоленій воді до готовності (час варіння 20-25 хв після закипання води).

  • Крок 2

    Воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Можна додати мелений перець, паприку, куркуму і ін. Додати масло і добре перемішати. Остудити до кімнатної температури.

  • Крок 3

    Вбити яйце, натерти сир на середній або дрібній тертці, додати 1 ст.л. борошна. Всі розім'яти і змішати в однорідну масу.

  • Крок 4

    За допомогою столової ложки сформувати картопляні котлети з пюре.

  • Крок 5

    Злегка обваляти картопляні котлети з сиром у борошні.

  • Крок 6

    На сковороді розігріти необхідну кількість рослинної олії і викласти котлети. Вогонь зменшити до помірного і обсмажити під кришкою котлети з двох боків до рум'яної скоринки. Приблизний час обсмажування з одного боку 3 - 5 хв. Якщо котлети вийшли товстенькими, то обсмажте і боки. Подавати картопляні котлети гарячими.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: