Картопляні котлети з сиром

Картопляні котлети з сиром


Такі котлетки можна приготувати зі свіжого пюре або використовувати застиглу в холодильнику раніше відварену картоплю. Підсмажена апетитна скоринка і сирно-вершковий смак, просто смакота!
Картопляні котлети з сиром
+1
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Картопля (0.6 кг) 6шт
  • Сир російський 50% (100 гр)
  • Яйце куряче (40 гр) 1шт
  • Масло вершкове 72.8% (20 гр) 1ст.л.
  • Борошно пшеничне в / с (75 гр) 3ст.л.
  • Олія рослинна (раф.) (50 гр) 5ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Картоплю очистити, нарізати на невеликі шматочки, добре промити і відварити в підсоленій воді до готовності (час варіння 20-25 хв після закипання води).

  • Крок 2

    Воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Можна додати мелений перець, паприку, куркуму і ін. Додати масло і добре перемішати. Остудити до кімнатної температури.

  • Крок 3

    Вбити яйце, натерти сир на середній або дрібній тертці, додати 1 ст.л. борошна. Всі розім'яти і змішати в однорідну масу.

  • Крок 4

    За допомогою столової ложки сформувати картопляні котлети з пюре.

  • Крок 5

    Злегка обваляти картопляні котлети з сиром у борошні.

  • Крок 6

    На сковороді розігріти необхідну кількість рослинної олії і викласти котлети. Вогонь зменшити до помірного і обсмажити під кришкою котлети з двох боків до рум'яної скоринки. Приблизний час обсмажування з одного боку 3 - 5 хв. Якщо котлети вийшли товстенькими, то обсмажте і боки. Подавати картопляні котлети гарячими.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: