Шнельклопс

Шнельклопс


Якщо приготувати фарш в соусі, буде надзвичайно смачно! Ця страва з фаршу добре подавати з картоплею або макаронами. І хоча блюдо з німецької кухні, але рецепт обов'язково приживеться у вас. Відразу обмовимося, що шнельклопс, навіть віддалено, чи не нагадує котлети.
Шнельклопс
0
0
31 жов
Інгредієнти:
  • Курячий фарш (500 гр)
  • Цибуля ріпчаста (150 гр) 2шт
  • Борошно пшеничне в / с (50 гр) 2ст.л.
  • Сметана 15% (40 гр) 2ст.л.
  • Картопля (0.8 кг) 8шт
  • Олія рослинна (раф.) (40 гр) 4ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Заморожений фарш, слід розморозити заздалегідь в холодильнику. Можна приготувати фарш з м'яса самостійно, тоді потрібно використовувати дрібну сітку для помелу. Смачніше буде шнельклопс зі змішаного фаршу - пісного і жирного.

  • Крок 2

    Картоплю очистити, нарізати великими шматками і добре промити під холодною водою.

  • Крок 3

    Цибулю дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Зелень дрібно посікти.

  • Крок 5

    Картопля (макарони) поставити варити в підсоленій воді до готовності.

  • Крок 6

    Одночасно з початком приготування картоплі, цибулю обсмажити на розігрітій олії до злегка золотистого кольору.

  • Крок 7

    Додати фарш і смажити, постійно розминаючи утворюються грудочки.

  • Крок 8

    Коли фарш обсмажиться і перестане злипатися, прикрити кришкою сковороду і готувати на помірному вогні близько 30 хв.

  • Крок 9

    Додати сіль і спеції, можна ще видавити часник або дрібно посікти. Добре перемішати.

  • Крок 10

    Рівномірно присипати борошном і перемішати.

  • Крок 11

    Влити близько 1.5-2 ст. відвару з-під картоплі (макаронів), додати сметану і добре розмішати. Ця страва з фаршу можна подавати з макаронними виробами. Тоді використовується відвар, в якому варилися макарони. Довести до кипіння і відключити.

  • Крок 12

    Додати зелень, перемішати.

  • Крок 13

    Подавати страву з картоплею або макаронними виробами. Шнельклопс можна розігрівати на наступний день.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: