Загрузка...

Рецепт холодцю

Рецепт холодцю
+1
0
13 травня
Рецепт холодцю


Інгредієнти для приготування :
• Дві свинячі ніжки
• 300 грам свинини
• Одна морква
• Один ріпчаста цибуля
• Лавровий лист
• Чотири горошини запашного перцю
• П'ять зубчиків часнику
• Зелень кропу або петрушки
• Перець і сіль

І так приступаємо:
• Ретельно промиваємо свинину і свинячі ніжки. Потім чистимо часник з цибулею. Останній шар лушпиння в цибулини можна залишити. Чистимо моркву, миємо її. Тепер кладемо свинину з ніжками у трилітрову каструлю і заливаємо двома літрами води.

• Доводимо масу до кипіння, знімаємо піну і варимо при слабкому вогні ще чотири години, поки м'ясо не почне відставати від кісток і бульйон не придбає клейкість. В останній час варіння ложем в бульйон перець, лавровий лист, моркву, цибулю, а також не забуваємо його посолити.

• Тепер виймаємо з бульйону м'ясні продукти. Сам бульйон проціджуємо через марлю. М'ясо свинячих ніжках відокремлюємо від кісток. Часник дрібно рубаємо. Зелень миємо, сушимо і також рубаємо. Викладаємо м'ясо в підготовлені формочки, посипаємо їх зеленню, часником.

• Також можна вирізати з відвареної моркви кружечки, зірочки і покласти їх туди ж. Заливаємо формочки бульйоном і ставимо холодець холодець в холодильник на цілу ніч, після чого він буде готовий до вживання.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: