Рецепт холодцю

Рецепт холодцю
+1
0
13 травня
Рецепт холодцю


Інгредієнти для приготування :
• Дві свинячі ніжки
• 300 грам свинини
• Одна морква
• Один ріпчаста цибуля
• Лавровий лист
• Чотири горошини запашного перцю
• П'ять зубчиків часнику
• Зелень кропу або петрушки
• Перець і сіль

І так приступаємо:
• Ретельно промиваємо свинину і свинячі ніжки. Потім чистимо часник з цибулею. Останній шар лушпиння в цибулини можна залишити. Чистимо моркву, миємо її. Тепер кладемо свинину з ніжками у трилітрову каструлю і заливаємо двома літрами води.

• Доводимо масу до кипіння, знімаємо піну і варимо при слабкому вогні ще чотири години, поки м'ясо не почне відставати від кісток і бульйон не придбає клейкість. В останній час варіння ложем в бульйон перець, лавровий лист, моркву, цибулю, а також не забуваємо його посолити.

• Тепер виймаємо з бульйону м'ясні продукти. Сам бульйон проціджуємо через марлю. М'ясо свинячих ніжках відокремлюємо від кісток. Часник дрібно рубаємо. Зелень миємо, сушимо і також рубаємо. Викладаємо м'ясо в підготовлені формочки, посипаємо їх зеленню, часником.

• Також можна вирізати з відвареної моркви кружечки, зірочки і покласти їх туди ж. Заливаємо формочки бульйоном і ставимо холодець холодець в холодильник на цілу ніч, після чого він буде готовий до вживання.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: