Як варити гречку

Існує кілька способів приготування цього безперечно корисного продукту. Розглянемо найбільш популярний традиційний метод, як варити гречку правильно, який в той же час один з найпростіших не потребують особливих енергетичних витрат.

Якщо гречка, а саме так правильно називається ця крупа по якості і чистоті викликає сумніви, слід попередньо її перебрати, видаливши ввсе зайве: лушпиння, не лущені зерна і можливо навіть невеликі камінчики. Однак якість гречки на сьогоднішній день найчастіше відповідає усім вимогам споживача і це немає необхідності.

Смачний рецепт як варити гречку це просто
Як варити гречку
0
0
16 травня
Інгредієнти:
  • Гречана крупа - 200 г.
  • Фарш - 200 г.
  • Рослинна олія - 3 ст. ложки
  • Цибуля - 3 шт.
  • Селера (сушена)
  • Сіль
  • Перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гречка відварюється до готовності в підсоленій воді, зайва рідина зливається.

  • Крок 2

    Цибуля шинкуется і обсмажується в глибокій сковороді з рослинним маслом (попередньо розігріти!)

  • Крок 3

    Додається фарш - все обсмажується.

  • Крок 4

    В кінці додається чорний перець, сіль і селера - все перемішується.

  • Крок 5

    Додається підготовлена гречка.

  • Крок 6

    Все нудиться на слабкому вогні протягом 10 хвилин при закритій кришці.

  • Крок 7

    Готова гречка з фаршем викладається на порційну тарілку, посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: