Загрузка...

Як варити гречку

Існує кілька способів приготування цього безперечно корисного продукту. Розглянемо найбільш популярний традиційний метод, як варити гречку правильно, який в той же час один з найпростіших не потребують особливих енергетичних витрат.

Якщо гречка, а саме так правильно називається ця крупа по якості і чистоті викликає сумніви, слід попередньо її перебрати, видаливши ввсе зайве: лушпиння, не лущені зерна і можливо навіть невеликі камінчики. Однак якість гречки на сьогоднішній день найчастіше відповідає усім вимогам споживача і це немає необхідності.

Смачний рецепт як варити гречку це просто
Як варити гречку
0
0
16 травня
Інгредієнти:
  • Гречана крупа - 200 г.
  • Фарш - 200 г.
  • Рослинна олія - 3 ст. ложки
  • Цибуля - 3 шт.
  • Селера (сушена)
  • Сіль
  • Перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гречка відварюється до готовності в підсоленій воді, зайва рідина зливається.

  • Крок 2

    Цибуля шинкуется і обсмажується в глибокій сковороді з рослинним маслом (попередньо розігріти!)

  • Крок 3

    Додається фарш - все обсмажується.

  • Крок 4

    В кінці додається чорний перець, сіль і селера - все перемішується.

  • Крок 5

    Додається підготовлена гречка.

  • Крок 6

    Все нудиться на слабкому вогні протягом 10 хвилин при закритій кришці.

  • Крок 7

    Готова гречка з фаршем викладається на порційну тарілку, посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: