Загрузка...

Гречка з грибами

Гречка з грибами
0
0
15 травня
Гречка з грибами


Дуже смачний рецепт страви гречка з грибами


Ця крупа за смаком ідеально поєднується практично з усіма продуктами, тому настільки широкий асортимент страв, рецепт яких вона входить. Так , наприклад, гречка з грибами зі звичайного звичного гарніру перетворюється в окреме самостійне блюдо і за смаковими якостями і користь не поступається м'ясних страв.
Гречку відварюють традиційним способом до готовності. Гриби, якщо мова йде про пастеризованих, обсмажують з цибулею до золотистої скоринки.

Інгредієнти:
• Гречана крупа - 300г
• Печериці свіжі - 10шт
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Зелений цибуля (пучок) - 1/2шт
• Рослинна олія
• Перець
• Сіль

Приготування:
• Цибулю дрібно шинкуется і обсмажується на рослинному маслі.
• Печериці ретельно миють і нарізають соломкою.
• Підготовлені гриби викладаються в сковороду з цибулею і обсмажуються кілька хвилин.
• Гречка заливається водою і вариться до готовності.
• Обсмажені гриби з цибулею змішуються з гречкою - все обсмажується дві хвилини з додаванням солі.
• Знімається з вогню і настояти 10 хвилин при щільно закритій кришці.
• Перед подачею посипається подрібненим зеленою цибулею (використовуються тільки пір'я).
• Подається на порційних тарілках. Приємного апетиту!

Готуємо просто чудове блюдо гречка з грибами
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: