Гречка з грибами

Гречка з грибами
0
0
15 травня
Гречка з грибами


Дуже смачний рецепт страви гречка з грибами


Ця крупа за смаком ідеально поєднується практично з усіма продуктами, тому настільки широкий асортимент страв, рецепт яких вона входить. Так , наприклад, гречка з грибами зі звичайного звичного гарніру перетворюється в окреме самостійне блюдо і за смаковими якостями і користь не поступається м'ясних страв.
Гречку відварюють традиційним способом до готовності. Гриби, якщо мова йде про пастеризованих, обсмажують з цибулею до золотистої скоринки.

Інгредієнти:
• Гречана крупа - 300г
• Печериці свіжі - 10шт
• Ріпчаста цибуля - 1шт
• Зелений цибуля (пучок) - 1/2шт
• Рослинна олія
• Перець
• Сіль

Приготування:
• Цибулю дрібно шинкуется і обсмажується на рослинному маслі.
• Печериці ретельно миють і нарізають соломкою.
• Підготовлені гриби викладаються в сковороду з цибулею і обсмажуються кілька хвилин.
• Гречка заливається водою і вариться до готовності.
• Обсмажені гриби з цибулею змішуються з гречкою - все обсмажується дві хвилини з додаванням солі.
• Знімається з вогню і настояти 10 хвилин при щільно закритій кришці.
• Перед подачею посипається подрібненим зеленою цибулею (використовуються тільки пір'я).
• Подається на порційних тарілках. Приємного апетиту!

Готуємо просто чудове блюдо гречка з грибами
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: