Загрузка...

Гречка калорійність

Гречка калорійність
0
0
15 травня
Гречка калорійність


Смачна гречка калорійність скільки ж її


Гречка займає перше місце серед всіх круп за вмістом заліза. Цим і багатьом іншим пояснюється популярність такого продукту, як гречка калорійність якої
складає 313 ккал з розрахунку на 100 гр.

Гречка також є одним з кращих постачальників легкозасвоюваних білків, які насичують організм людини корисними і необхідними для нього амінокислотами. Слід зазначити, що за вмістом у білку гречки незамінних амінокислот ця крупа не поступається продуктах тваринного походження і гречку по праву можна вважати рівноцінної за поживністю і корисності м'яса, при цьому на відміну від останнього, вона легше, краще і швидше засвоюється людським організмом.

Болгарський перець, фарширований гречкою з грибами
Інгредієнти:

• Перець болгарський - 1 кг
• Крупа гречана - 1,5 склянки
• Опеньки свіжі - 500г
• Фарш м'ясний - 800г
• Морква - 2шт
• Цибуля - 2шт
• Сметана - 400г
• Сіль
• Перець

Приготування:
• Гриби відварюють до готовності, відкидаються на друшляк.
• Злегка охолоджені гриби дрібно нарізати.
• Гречана крупа ошпаривается окропом, вода зливається повторити ще раз.
• Потім залишить набухати гречку протягом 20 хвилин.
• Моркву, цибулю очищаються і дрібно нарізати.
• Овочі обсмажують до золотистого кольору на сковороді з рослинним маслом.
• Фарш, гриби і гречка змішуються, доводяться до смаку додаванням перцю і солі.
• Болгарський перець ретельно промивається, видаляється серцевина з насінням.
• Перці заповнюються підготовленим фаршем і укладаються в каструлю один на одного.
• В грибний бульйон кладуть підпечені овочі, додається сметана - все перемішується, і цим соусом заливаються перці.
• Все тушкується до готовності, приблизно один-півтора години.
• Подається фарширований перець зі сметаною або грибним соусом. Приємного апетиту!


Гречка калорійність велика смачно готуємо вдома
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: