Гречка калорійність

Гречка калорійність
0
0
15 травня
Гречка калорійність


Смачна гречка калорійність скільки ж її


Гречка займає перше місце серед всіх круп за вмістом заліза. Цим і багатьом іншим пояснюється популярність такого продукту, як гречка калорійність якої
складає 313 ккал з розрахунку на 100 гр.

Гречка також є одним з кращих постачальників легкозасвоюваних білків, які насичують організм людини корисними і необхідними для нього амінокислотами. Слід зазначити, що за вмістом у білку гречки незамінних амінокислот ця крупа не поступається продуктах тваринного походження і гречку по праву можна вважати рівноцінної за поживністю і корисності м'яса, при цьому на відміну від останнього, вона легше, краще і швидше засвоюється людським організмом.

Болгарський перець, фарширований гречкою з грибами
Інгредієнти:

• Перець болгарський - 1 кг
• Крупа гречана - 1,5 склянки
• Опеньки свіжі - 500г
• Фарш м'ясний - 800г
• Морква - 2шт
• Цибуля - 2шт
• Сметана - 400г
• Сіль
• Перець

Приготування:
• Гриби відварюють до готовності, відкидаються на друшляк.
• Злегка охолоджені гриби дрібно нарізати.
• Гречана крупа ошпаривается окропом, вода зливається повторити ще раз.
• Потім залишить набухати гречку протягом 20 хвилин.
• Моркву, цибулю очищаються і дрібно нарізати.
• Овочі обсмажують до золотистого кольору на сковороді з рослинним маслом.
• Фарш, гриби і гречка змішуються, доводяться до смаку додаванням перцю і солі.
• Болгарський перець ретельно промивається, видаляється серцевина з насінням.
• Перці заповнюються підготовленим фаршем і укладаються в каструлю один на одного.
• В грибний бульйон кладуть підпечені овочі, додається сметана - все перемішується, і цим соусом заливаються перці.
• Все тушкується до готовності, приблизно один-півтора години.
• Подається фарширований перець зі сметаною або грибним соусом. Приємного апетиту!


Гречка калорійність велика смачно готуємо вдома
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: