Як приготувати гречку

Як приготувати гречку
0
0
15 травня
Як приготувати гречку


Як приготувати гречку дуже смачний рецепт


Більшість людей, задаючись якимось конкретним питанням, кидаються в простори інтернету в пошуках відповідей. От і як приготувати гречку правильно і смачно - це питання не виняток.
Традиційний спосіб приготування крупи - варіння, на сьогоднішній день з'явився новий претендент на першість спосіб - замочування.

Інгредієнти:
• Гречана крупа - 1 склянка
• Вода - 2 склянки
• Вершкове масло
• Сіль

Приготування:
• Гречка перебирається (якщо є необхідність), потім ретельно промивається холодною водою.
• Висипається в сковороду і злегка обсмажується при постійному помішуванні до золотисто-коричневого кольору.
• У казан (можна каструлю з товстим дном і стінками) розтоплюється вершкове масло на повільному вогні, висипається підготовлена гречка, додається сіль - все перемішується.
• Потім все заливається окропом (2 склянки).
• Вогонь зменшується до мінімуму.
• Каструля/казан накривається кришкою - все вариться 15-20 хвилин при щільно закритій кришці.
• Після зняття з вогню гречка ще кілька хвилин настоюється.
• Викладається на порційну тарілку з допомогою дерев'яної ложки.
• Перед подачею зверху кладуть шматочок масла.Приємного апетиту!

Як приготувати гречку смачно, просто і без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: