Загрузка...

Як приготувати гречку

Як приготувати гречку
0
0
15 травня
Як приготувати гречку


Як приготувати гречку дуже смачний рецепт


Більшість людей, задаючись якимось конкретним питанням, кидаються в простори інтернету в пошуках відповідей. От і як приготувати гречку правильно і смачно - це питання не виняток.
Традиційний спосіб приготування крупи - варіння, на сьогоднішній день з'явився новий претендент на першість спосіб - замочування.

Інгредієнти:
• Гречана крупа - 1 склянка
• Вода - 2 склянки
• Вершкове масло
• Сіль

Приготування:
• Гречка перебирається (якщо є необхідність), потім ретельно промивається холодною водою.
• Висипається в сковороду і злегка обсмажується при постійному помішуванні до золотисто-коричневого кольору.
• У казан (можна каструлю з товстим дном і стінками) розтоплюється вершкове масло на повільному вогні, висипається підготовлена гречка, додається сіль - все перемішується.
• Потім все заливається окропом (2 склянки).
• Вогонь зменшується до мінімуму.
• Каструля/казан накривається кришкою - все вариться 15-20 хвилин при щільно закритій кришці.
• Після зняття з вогню гречка ще кілька хвилин настоюється.
• Викладається на порційну тарілку з допомогою дерев'яної ложки.
• Перед подачею зверху кладуть шматочок масла.Приємного апетиту!

Як приготувати гречку смачно, просто і без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: