Загрузка...

Гречка з м'ясом

Гречка з м
-1
0
15 травня
Гречка з м'ясом


Одним з найулюбленіших страв, приготованих з даної полезнейшей крупи, є гречка з м'ясом і це найпростіше, і в той же час ніколи не набридає блюдо.
Гречка в даному випадку виступає в якості гарніру і відварюється звичайним традиційним способом з додаванням невеликої кількості вершкового масла.

Інгредієнти:
• Гречана крупа - 1 склянка
• Свинина - 500г
• Цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Вершкове масло - 1 ст. ложка
• Вода - 2-3 склянки
• Рослинна олія
• Зелень
• Сіль

Приготування:
• Гречка перебирається, просушується і підсмажується на сковороді.
• В каструлю або казан кладуть вершкове масло.
• Гречка додається коли масло повністю розтопилося.
• Все заливається окропом, додається сіль, каструля накривається кришкою.
• Все вариться (точніше нудиться) на слабкому вогні при щільно закритій кришці протягом 20 хвилин.
• М'ясо промивається і нарізати маленькими кубиками.
• Цибулю нарізати дрібною крихтою, моркву крупно натирається на тертці.
• Нарізані овочі обсмажуються на олії до золотистого кольору.
• До обсмаженою овочам додається фарш - все обсмажується майже до готовності, в кінці додається сіль.
• Гречка і фарш змішуються, за бажанням можна додати шматочок масла.
• Подається на порційних тарілках, посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Готуємо самі будинку найпростіше блюдо гречка з м'ясом рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: