Гречка з м'ясом

Гречка з м
-1
0
15 травня
Гречка з м'ясом


Одним з найулюбленіших страв, приготованих з даної полезнейшей крупи, є гречка з м'ясом і це найпростіше, і в той же час ніколи не набридає блюдо.
Гречка в даному випадку виступає в якості гарніру і відварюється звичайним традиційним способом з додаванням невеликої кількості вершкового масла.

Інгредієнти:
• Гречана крупа - 1 склянка
• Свинина - 500г
• Цибуля - 1шт
• Морква - 1шт
• Вершкове масло - 1 ст. ложка
• Вода - 2-3 склянки
• Рослинна олія
• Зелень
• Сіль

Приготування:
• Гречка перебирається, просушується і підсмажується на сковороді.
• В каструлю або казан кладуть вершкове масло.
• Гречка додається коли масло повністю розтопилося.
• Все заливається окропом, додається сіль, каструля накривається кришкою.
• Все вариться (точніше нудиться) на слабкому вогні при щільно закритій кришці протягом 20 хвилин.
• М'ясо промивається і нарізати маленькими кубиками.
• Цибулю нарізати дрібною крихтою, моркву крупно натирається на тертці.
• Нарізані овочі обсмажуються на олії до золотистого кольору.
• До обсмаженою овочам додається фарш - все обсмажується майже до готовності, в кінці додається сіль.
• Гречка і фарш змішуються, за бажанням можна додати шматочок масла.
• Подається на порційних тарілках, посипається подрібненою зеленню. Приємного апетиту!

Готуємо самі будинку найпростіше блюдо гречка з м'ясом рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: