Загрузка...

Як готувати гречку

Як готувати гречку


Здавалося б, питання самий елементарний, але далеко не всі господині з ходу розкажуть, як готувати гречку правильно, так, щоб вона вийшла дійсно розсипчастою і смачною. Отже, варимо розсипчасту і смачну гречану кашу.

Як готувати гречку будинку дуже смачною і без зайвих витрат
Як готувати гречку
0
0
15 травня
Інгредієнти:
  • Гречана крупа - 1 ст.
  • Вода - 2 ст.
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове - 1 ст.л..
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зварити розсипчасту смачну кашу можна на плиті, але можна і в мікрохвильовій печі. Але незалежно від подальшого способу приготування, гречану крупу необхідно добре перебрати і ретельно промити.

  • Крок 2

    Варимо на плиті: підготовлену крупу заливаємо окропом, солимо за смаком (деякі господині вважають за краще варити гречану кашу без солі, якщо каша вариться на гарнір, і ще буде підлива до неї), кладемо туди вершкове масло і варимо, закривши кришкою на 15 хвилин, знімаємо кашу з плити і закутуємо рушником приблизно на півгодини.

  • Крок 3

    Варимо в мікрохвильовці: також заливаємо підготовлену крупу окропом, трохи солимо, ставимо в мікрохвильову піч, при максимальній потужності готуємо кашу 14-15 хвилин. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: