Як готувати гречку

Як готувати гречку


Здавалося б, питання самий елементарний, але далеко не всі господині з ходу розкажуть, як готувати гречку правильно, так, щоб вона вийшла дійсно розсипчастою і смачною. Отже, варимо розсипчасту і смачну гречану кашу.

Як готувати гречку будинку дуже смачною і без зайвих витрат
Як готувати гречку
0
0
15 травня
Інгредієнти:
  • Гречана крупа - 1 ст.
  • Вода - 2 ст.
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове - 1 ст.л..
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Зварити розсипчасту смачну кашу можна на плиті, але можна і в мікрохвильовій печі. Але незалежно від подальшого способу приготування, гречану крупу необхідно добре перебрати і ретельно промити.

  • Крок 2

    Варимо на плиті: підготовлену крупу заливаємо окропом, солимо за смаком (деякі господині вважають за краще варити гречану кашу без солі, якщо каша вариться на гарнір, і ще буде підлива до неї), кладемо туди вершкове масло і варимо, закривши кришкою на 15 хвилин, знімаємо кашу з плити і закутуємо рушником приблизно на півгодини.

  • Крок 3

    Варимо в мікрохвильовці: також заливаємо підготовлену крупу окропом, трохи солимо, ставимо в мікрохвильову піч, при максимальній потужності готуємо кашу 14-15 хвилин. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: