Як правильно варити гречку

Гречка, або гречана крупа є досить поширеним продуктом харчування, але з ходу відповісти на начебто елементарне питання, наприклад, як швидко і як правильно варити гречку або рис, дадуть відповідь відразу і без запинки далеко не всі господині. Так як же варити гречку правильно? Так, щоб максимально зберегти всі корисні властивості цієї чудової каші. Отже, правильно варимо гречку на гарнір:


Як правильно варити гречку у себе вдома смачно і без витрат
Як правильно варити гречку
0
0
15 травня
Інгредієнти:
  • Гречана крупа - 1 ст.
  • Вода - 2 ст.
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове - 1 ст.л..
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гречану крупу перебираємо і миємо в холодній проточній воді. Заливаємо склянку крупи двома склянками окропу, трохи солимо, додаємо вершкове масло і ставимо варитися на середній вогонь, варимо при закритій кришці близько 15-20 хвилин, за цей час крупа вбирає в себе всю воду, стає розсипчастою. Потім кашу знімаємо з плити, закутуємо рушником і даємо постояти. Каша трохи охолоне і її можна подавати на стіл. Така каша чудова як гарнір до будь-яких м'ясних блюдам. Приятного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: