Загрузка...

Як правильно варити гречку

Гречка, або гречана крупа є досить поширеним продуктом харчування, але з ходу відповісти на начебто елементарне питання, наприклад, як швидко і як правильно варити гречку або рис, дадуть відповідь відразу і без запинки далеко не всі господині. Так як же варити гречку правильно? Так, щоб максимально зберегти всі корисні властивості цієї чудової каші. Отже, правильно варимо гречку на гарнір:


Як правильно варити гречку у себе вдома смачно і без витрат
Як правильно варити гречку
0
0
15 травня
Інгредієнти:
  • Гречана крупа - 1 ст.
  • Вода - 2 ст.
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове - 1 ст.л..
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Гречану крупу перебираємо і миємо в холодній проточній воді. Заливаємо склянку крупи двома склянками окропу, трохи солимо, додаємо вершкове масло і ставимо варитися на середній вогонь, варимо при закритій кришці близько 15-20 хвилин, за цей час крупа вбирає в себе всю воду, стає розсипчастою. Потім кашу знімаємо з плити, закутуємо рушником і даємо постояти. Каша трохи охолоне і її можна подавати на стіл. Така каша чудова як гарнір до будь-яких м'ясних блюдам. Приятного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: