Голубці ліниві рецепт

Голубці ліниві рецепт
+1
0
27 травня
Голубці ліниві рецепт


Немає ніякого секрету в тому, що поїсти смачненького люблять усі, але не завжди є достатня кількість часу і сил для приготування різних страв. Саме з цієї причини багато господині навчилися готувати «ліниві» страви, наприклад ліниві голубці або як їх ще називають бігос. Ліниві голубці рецепт яких зустрічається в польській кухні це рубане на шматочки м'ясо з тушкованою капустою і гарніром з гречаної каші, також страву приправляють гірчицею і хреном.Некоторые думають, що голубці перейшли з турецької кухні, інші кажуть, що голубці прийшли з Греції. Це вірно, адже вперше згадка про капустяної долма знайшло відображення у творах Арістофана, яке було написано в 425 році до нашої ери. Вчені порівнюють голубці з суші, і цілком логічно прийти до висновку, що китайська кухня може бути предком голубців. Ліниві голубці рецепт яких схожий на рецепт звичайних голубців відрізняються більш ніжним смаком і клопоту в приготуванні трохи менше. Процес приготування не має строгих обмежень в рецептурі. Найголовніше використовувати свіжі продукти і з'єднати їх у правильній пропорції.

Інгредієнти:
• 2/3 склянки сухого рису
• 800 грам фаршу (м'ясо, цибулю, сіль, перець)
• 500-700 грам свіжої капусти
• 1 чайна ложка солі
• пів чайної ложки перцю
• 3-4 столові ложки томатного соусу
• 400-500 грам сметани
• панірувальні сухарі

Спосіб приготування:
1. відваріть рис в підсоленій воді
2. капусту дуже дрібно поріжте і залийте окропом, залиште на 2-3 хвилини
Якщо є мікрохвильовка, то капусту можна прогріти на максимальній потужності.
3. у великій мисці змішайте рис, капусту, фарш
4. посоліть і поперчіть
5. з отриманої маси зліпити котлетки
6. обваляйте котлетки в панірувальних сухарях
7. обсмажте на великому вогні
8. змастіть деко маслом і викладіть на нього злегка обсмажені котлети
Щоб уникнути пригорання викладіть на деко шар ошпарені капусти, а потім на неї викладайте котлетки.
9. сметану змішайте з томатним соусом, посоліть, додайте півсклянки води
10. получившимся соусом залийте котлети
11. нагрійте духовку до 180-200 градусів
12. поставте запікатися на 40-50 хвилин
Якщо залишається фарш, то можна приготувати прості м'ясні котлетки, тільки процес смаження подовжиться або змішати всі інгредієнти, додати сметану і томатний соус, зліпити котлети і тушкуйте в духовці до готовності.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: