Загрузка...

Голубці ліниві рецепт

Голубці ліниві рецепт
+1
0
27 травня
Голубці ліниві рецепт


Немає ніякого секрету в тому, що поїсти смачненького люблять усі, але не завжди є достатня кількість часу і сил для приготування різних страв. Саме з цієї причини багато господині навчилися готувати «ліниві» страви, наприклад ліниві голубці або як їх ще називають бігос. Ліниві голубці рецепт яких зустрічається в польській кухні це рубане на шматочки м'ясо з тушкованою капустою і гарніром з гречаної каші, також страву приправляють гірчицею і хреном.Некоторые думають, що голубці перейшли з турецької кухні, інші кажуть, що голубці прийшли з Греції. Це вірно, адже вперше згадка про капустяної долма знайшло відображення у творах Арістофана, яке було написано в 425 році до нашої ери. Вчені порівнюють голубці з суші, і цілком логічно прийти до висновку, що китайська кухня може бути предком голубців. Ліниві голубці рецепт яких схожий на рецепт звичайних голубців відрізняються більш ніжним смаком і клопоту в приготуванні трохи менше. Процес приготування не має строгих обмежень в рецептурі. Найголовніше використовувати свіжі продукти і з'єднати їх у правильній пропорції.

Інгредієнти:
• 2/3 склянки сухого рису
• 800 грам фаршу (м'ясо, цибулю, сіль, перець)
• 500-700 грам свіжої капусти
• 1 чайна ложка солі
• пів чайної ложки перцю
• 3-4 столові ложки томатного соусу
• 400-500 грам сметани
• панірувальні сухарі

Спосіб приготування:
1. відваріть рис в підсоленій воді
2. капусту дуже дрібно поріжте і залийте окропом, залиште на 2-3 хвилини
Якщо є мікрохвильовка, то капусту можна прогріти на максимальній потужності.
3. у великій мисці змішайте рис, капусту, фарш
4. посоліть і поперчіть
5. з отриманої маси зліпити котлетки
6. обваляйте котлетки в панірувальних сухарях
7. обсмажте на великому вогні
8. змастіть деко маслом і викладіть на нього злегка обсмажені котлети
Щоб уникнути пригорання викладіть на деко шар ошпарені капусти, а потім на неї викладайте котлетки.
9. сметану змішайте з томатним соусом, посоліть, додайте півсклянки води
10. получившимся соусом залийте котлети
11. нагрійте духовку до 180-200 градусів
12. поставте запікатися на 40-50 хвилин
Якщо залишається фарш, то можна приготувати прості м'ясні котлетки, тільки процес смаження подовжиться або змішати всі інгредієнти, додати сметану і томатний соус, зліпити котлети і тушкуйте в духовці до готовності.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: