Загрузка...

Рецепт голубці

Рецепт голубці
0
0
27 травня
Рецепт голубці


Голубці - це європейське блюдо. Воно представляє із себе м'ясний фарш з відвареним рисом або гречкою, загорнутий у листя капусти. Нижче ми розповімо вам один простий рецепт голубці виходять дуже смачними, а головне - корисними. А так, необхідно відзначити, що голубці це українське національне блюдо Вони особливо поширені в південній частині Україні і в Молдавії. А так само мають свої аналоги в Росії, наприклад, розповсюджені більш великі голубці, і в середземномор'ї вживають долма.

Продукти для приготування:
• 300 гр м'ясного фаршу
• 1 качан білокачанної капусти,
• 1 ріпчаста цибуля,
• 100 гр рису,
• 1 морква,
• 3 ст.ложки томатної пасти,
• 75 гр. рослинної олії,
• і спеції за власним смаком.

Рецепт приготування:
Капуста:

• Використовуйте качан середніх розмірів.
• Виріжте качан і киньте її в киплячу воду.
• Через пару хвилин зовнішні листя капусти трохи розм'якнуть. Їх необхідно акуратно зняти з качана, і знову помістити його в киплячу воду.
• І так знімати потрібну кількість листя (А з решти капусти можна приготувати якісь інші страви).
• Потім вам необхідно варити ці листя ще 1 хвилину, щоб вони стали еластичними.
• Зріжте з них товстий край підстави. Ці обрізки викидати не потрібно. Ними вистеліть дно каструлі, в якій будете готувати голубці, для того щоб не підгоріло.

Фарш:
• В киплячу солону воду всипте половину склянки сирого рису і варіть 5 хвилин.
• Злийте воду.
• Обсмажте на рослинному маслі 1 цибулину, порізавши її кубиками, і одну моркву, натерти її на дрібній тертці.
• Змішайте з рисом і додайте м'ясний фарш.
• З'єднайте всі, поперчіть і посоліть за смаком.
• В відварені листя капусти покладіть 1 ст. ложку фаршу і акуратно загорніть конвертом.
• Викладіть в сковороді на розігріте масло швом вниз.
• Обсмажуйте з двох сторін протягом 2-3 хвилин до утворення золотистої скоринки.
• В каструлю, де у вас лежать обрізки капусти, покладіть 2-3 ложки томатної пасти.
• Долийте склянку гарячої окропу і подсалите.
• Якщо води мало, то можна долити ще, але голубці не повинні бути повністю під водою.
• Тушкуйте протягом 30 хв.
• Подавайте зі сметаною або соусом.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: