Долма

Долма
0
0
27 травня
Долма


Східним варіантом звичних для нас голубців є блюдо - долма, яке готується за аналогічною технологією, тільки замість капусти використовуються мариновані листя винограду, а фарш готується з баранини, а не з звичної для нас свинини.

Основні інгредієнти:
• Мариноване виноградне листя 20г;
• Фарш з баранини 150-200г;
• Кріп, петрушка.

Процес приготування:
• У приготуванні цієї страви є деякі тонкощі, які потрібно врахувати в кулінарному процесі.
• Не потрібно викладати долму з каструлі виделкою, висока ймовірність, що ви проткнете листя, а це призведе до витікання соку, що грають важливу роль в долма, завдяки соку фарш виходить ніжним.
• На кожен виноградний лист викладаємо необхідну порцію фаршу і загортаємо. Опускаємо долму в каструлю з підсоленою водою і тушкуємо близько двох годин.
• Готову страву посипаємо дрібно посіченою зеленню і подаємо до столу.
• На сході до долми подають мацоні з сіллю і часником, а також приправляють сметаною.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: