Загрузка...

Долма

Долма
0
0
27 травня
Долма


Східним варіантом звичних для нас голубців є блюдо - долма, яке готується за аналогічною технологією, тільки замість капусти використовуються мариновані листя винограду, а фарш готується з баранини, а не з звичної для нас свинини.

Основні інгредієнти:
• Мариноване виноградне листя 20г;
• Фарш з баранини 150-200г;
• Кріп, петрушка.

Процес приготування:
• У приготуванні цієї страви є деякі тонкощі, які потрібно врахувати в кулінарному процесі.
• Не потрібно викладати долму з каструлі виделкою, висока ймовірність, що ви проткнете листя, а це призведе до витікання соку, що грають важливу роль в долма, завдяки соку фарш виходить ніжним.
• На кожен виноградний лист викладаємо необхідну порцію фаршу і загортаємо. Опускаємо долму в каструлю з підсоленою водою і тушкуємо близько двох годин.
• Готову страву посипаємо дрібно посіченою зеленню і подаємо до столу.
• На сході до долми подають мацоні з сіллю і часником, а також приправляють сметаною.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: