Рецепт голубців

Рецепт голубців
0
0
27 травня
Рецепт голубців


Необхідні інгредієнти:

• Морква - 3 шт.
• Картопля - 500 г.
• Селера - 1 шт.
• Горошок зелений консервований
• Сіль
• Чорний мелений перець - 1/2 ч. л.
• Яйця - 3 шт.
•Соняшникова олія - 2-3 ст. л.
• Листя кислої капусти.

Приготування:

• Відварюємо моркву, селеру і картоплю в злегка підсоленій воді.
• Відварені продукти нарізаємо невеликими кубиками.
• Потім додаємо в них консервованого горошку, солимо і перчимо за смаком, заливаємо трьома столовими ложками соняшникової олії і яйцями. Отриману суміш ділимо на рівні частини і рівномірно викладаємо отримані частини на капустяне листя.
• Викладаємо голубці в глибоку сковорідку або деко, заливаємо невеликою кількістю олії (3-4 ст. л.) і однією склянкою розсолу (капустяних).
• Ставимо на слабкий вогонь і тушкуємо до повної готовності. А готовими голубці вважаються в тому випадку, коли сковороди википить уся вода.
Вода википіла, голубці готові.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: