Загрузка...

Рецепт голубців

Рецепт голубців
0
0
27 травня
Рецепт голубців


Необхідні інгредієнти:

• Морква - 3 шт.
• Картопля - 500 г.
• Селера - 1 шт.
• Горошок зелений консервований
• Сіль
• Чорний мелений перець - 1/2 ч. л.
• Яйця - 3 шт.
•Соняшникова олія - 2-3 ст. л.
• Листя кислої капусти.

Приготування:

• Відварюємо моркву, селеру і картоплю в злегка підсоленій воді.
• Відварені продукти нарізаємо невеликими кубиками.
• Потім додаємо в них консервованого горошку, солимо і перчимо за смаком, заливаємо трьома столовими ложками соняшникової олії і яйцями. Отриману суміш ділимо на рівні частини і рівномірно викладаємо отримані частини на капустяне листя.
• Викладаємо голубці в глибоку сковорідку або деко, заливаємо невеликою кількістю олії (3-4 ст. л.) і однією склянкою розсолу (капустяних).
• Ставимо на слабкий вогонь і тушкуємо до повної готовності. А готовими голубці вважаються в тому випадку, коли сковороди википить уся вода.
Вода википіла, голубці готові.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: