Голубці з грибами

Голубці з грибами
0
0
27 травня
Голубці з грибами


Інгредієнти:

• Листи капусти - 6шт
• Рис - 0.5стакана
• Шампіньйони - 300г
• Борошно - 1ст.л.
• Сіль
• Рослинна олія
• Томатна паста
• Цибуля - 1шт
• Болгарський перець - 1шт
• Морква - 1шт
• Зелень

Готуємо:

• Зваріть До напівготовності рис, Дрібно поріжте моркву, печериці та цибулю. Все це окремо посмажте на рослинній олії і змішайте з рисом. Посоліть.
• Викладіть начинку на відварену і відбитий капустяний лист, скрутіть його конвертом і обваляйте в борошні. Обсмажте капустяні конверти в рослинному маслі з усіх боків.
• Приготуйте соус-заливку для голубців. Дві столові ложки борошна обсмажте до золотистого кольору і залийте 2 склянками кип'яченої води. Посоліть, додайте ложку томатної пасти, дрібно порізаний болгарський перець. Варіть на повільному вогні близько 10 хвилин.
• Покладіть обсмажені капустяні конверти в глибоку форму, залийте соусом, посипте зеленню і відправте в гарячу духовку на 30-40 хвилин.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: