Загрузка...

Голубці з грибами

Голубці з грибами
0
0
27 травня
Голубці з грибами


Інгредієнти:

• Листи капусти - 6шт
• Рис - 0.5стакана
• Шампіньйони - 300г
• Борошно - 1ст.л.
• Сіль
• Рослинна олія
• Томатна паста
• Цибуля - 1шт
• Болгарський перець - 1шт
• Морква - 1шт
• Зелень

Готуємо:

• Зваріть До напівготовності рис, Дрібно поріжте моркву, печериці та цибулю. Все це окремо посмажте на рослинній олії і змішайте з рисом. Посоліть.
• Викладіть начинку на відварену і відбитий капустяний лист, скрутіть його конвертом і обваляйте в борошні. Обсмажте капустяні конверти в рослинному маслі з усіх боків.
• Приготуйте соус-заливку для голубців. Дві столові ложки борошна обсмажте до золотистого кольору і залийте 2 склянками кип'яченої води. Посоліть, додайте ложку томатної пасти, дрібно порізаний болгарський перець. Варіть на повільному вогні близько 10 хвилин.
• Покладіть обсмажені капустяні конверти в глибоку форму, залийте соусом, посипте зеленню і відправте в гарячу духовку на 30-40 хвилин.

Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: