Загрузка...

Голубці з пекінської капусти

Смачні рецепти голубці з пекінської капусти, будуть новинкою на святковому столі. Пропонуємо вам рецепти з фото. Голубці з пекінської капусти, стали готувати недавно. Смачні рецепти з нею, все більше заманюють господинь. Особливо взимку, коли звичайна капуста дуже тверда, голубці з пекінської капусти будуть дивовижно смачними. Дивіться рецепти з фотографіями в приготуванні голубці з пекінської капусти.
Голубці з пекінської капусти
+2
0
29 жов
Інгредієнти:
  • Капуста пекінська -2 головки
  • Фарш -0,5 кг
  • Рис -1 склянка
  • Цибуля ріпчаста -1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томат - 1 ст. ложка
  • Сіль, приправи
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Рис відварити до напівготовності, фарш розморозити.

  • Крок 2

    Змішати рис з фаршем, додати яйце, сіль, перець і добре вибити фарш.

  • Крок 3

    Від капусти відокремити листочки.

  • Крок 4

    Зрізати тверду основу і покласти листя в мікрохвильову піч на 15 хвилин, вони обмякнут, можна пропарити.

  • Крок 5

    Сформувати з фаршу кульки і покласти на капусту.

  • Крок 6

    Скручуйте листочки і формуйте голубці.

  • Крок 7

    Приготуємо заправку. Цибулю порізати дрібно і обсмажити на соняшниковій олії.

  • Крок 8

    Моркву дрібно потерти і додати до цибулі, тушкувати 10 хвилин.

  • Крок 9

    Голубці скласти в сотейник.

  • Крок 10

    У сковороду з овочами порізати зелень, додати цукор, томат, сіль.

  • Крок 11

    Залити голубці заправкою.

  • Крок 12

    Накрити кришкою і поставити гаситься в духовку приблизно на 1 годину.

  • Крок 13

    Голубці з пекінської капусти готові. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: