Голубці з пекінської капусти

Смачні рецепти голубці з пекінської капусти, будуть новинкою на святковому столі. Пропонуємо вам рецепти з фото. Голубці з пекінської капусти, стали готувати недавно. Смачні рецепти з нею, все більше заманюють господинь. Особливо взимку, коли звичайна капуста дуже тверда, голубці з пекінської капусти будуть дивовижно смачними. Дивіться рецепти з фотографіями в приготуванні голубці з пекінської капусти.
Голубці з пекінської капусти
+2
0
29 жов
Інгредієнти:
  • Капуста пекінська -2 головки
  • Фарш -0,5 кг
  • Рис -1 склянка
  • Цибуля ріпчаста -1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Томат - 1 ст. ложка
  • Сіль, приправи
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Рис відварити до напівготовності, фарш розморозити.

  • Крок 2

    Змішати рис з фаршем, додати яйце, сіль, перець і добре вибити фарш.

  • Крок 3

    Від капусти відокремити листочки.

  • Крок 4

    Зрізати тверду основу і покласти листя в мікрохвильову піч на 15 хвилин, вони обмякнут, можна пропарити.

  • Крок 5

    Сформувати з фаршу кульки і покласти на капусту.

  • Крок 6

    Скручуйте листочки і формуйте голубці.

  • Крок 7

    Приготуємо заправку. Цибулю порізати дрібно і обсмажити на соняшниковій олії.

  • Крок 8

    Моркву дрібно потерти і додати до цибулі, тушкувати 10 хвилин.

  • Крок 9

    Голубці скласти в сотейник.

  • Крок 10

    У сковороду з овочами порізати зелень, додати цукор, томат, сіль.

  • Крок 11

    Залити голубці заправкою.

  • Крок 12

    Накрити кришкою і поставити гаситься в духовку приблизно на 1 годину.

  • Крок 13

    Голубці з пекінської капусти готові. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: