Загрузка...

Рецепт морозива

Солодкий, ніжний десерт, який люблять усі діти - це морозиво. Рецепт морозива не складно приготувати вдома, рекомендую рецепт з фотографіями. Ніжне, вершкове морозиво можете приготувати у себе вдома, такого ви не купите в магазині. А як зрадіють ваші дітки такому ніжному десерту, смачний рецепт можете зберегти до наступного разу. Рецепт морозива не дорогий і цілком себе виправдовує. Дивіться рецепти з фотографіями, смачний рецепт морозива.
Рецепт морозива
0
0
29 жов
Інгредієнти:
  • Вершки - 500 мл
  • Цукор - 100 грам
  • Жовтки яєчні - 4 штуки
  • Коньяк, ром - 20 мл
  • Ванільний цукор - пакет
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вершки налити в каструлю, додати ванільний цукор і поставити на плиту. Довести до кипіння, але ні в якому разі вони не повинні закипіти.

  • Крок 2

    Відокремити жовтки від білків, нам потрібні жовтки і цукор.

  • Крок 3

    Яєчні жовтки збити піну.

  • Крок 4

    Гарячі вершки акуратно, тонкою цівкою влити до жовтків, помішуючи віночком.

  • Крок 5

    Всю суміш перелити в чисту каструлю і поставити на плиту. Помішувати постійно, крем буде густіти, стежити за тим, щоб не закипіло, інакше експеримент не вдасться, жовтки згорнуться.

  • Крок 6

    Зняти каструлю з вогню, коли наполовину охолоне додати коньяк.

  • Крок 7

    Перелити масу в інший посуд для заморожування, але в об'ємну. Морозиво в морозилку поставити на 5 - 6 годин, але перші дві години, через 20 хвилин виймати його і збивати міксером. Це приблизно - 5 - 6 разів, для того, щоб краще загусло.

  • Крок 8

    Через зазначений час подавати морозиво до столу з добавками.

  • Крок 9

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: