Загрузка...

Шоколадний кекс

Смачні рецепти шоколадний кекс, незабутній смак дитинства, хочете повторити, тоді готуйте з нами. Дивіться рецепти з фото. Шоколадний кекс, приготуйте до чаю, швидко і смачно, будете насолоджуватися ароматом вироби з фруктовим чаєм. Якщо бережете фігуру, то кексами не варто об'їдатися, вони дуже калорійні і можна набрати зайву вагу. Пропонуємо рецепти з фотографіями.
Шоколадний кекс
0
0
18 жов
Інгредієнти:
  • Яйця - 4 штуки
  • Маргарин - 250 грам
  • Какао - 3 ст. ложки
  • Цукор - 2 склянки
  • Сметана - 150 грам
  • Молоко - 150 мл
  • Сода харчова - 0,5 ч. ложки
  • Борошно - 350 грам
  • Родзинки - 150 грам
  • Горіхи (на ваш вибір)
  • Ванільний цукор - пакетик
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Родзинки попередньо замочити в гарячій воді на 20 хвилин.

  • Крок 2

    Всі продукти для приготування кексу.

  • Крок 3

    У посуді змішати цукор і какао.

  • Крок 4

    У каструльці розтопити маргарин, але не перегрійте.

  • Крок 5

    У посуд з какао і цукром, влити молоко і перемішати віночком.

  • Крок 6

    Додайте маргарин.

  • Крок 7

    Все перемішати, 50 грам цієї суміші перелийте в склянку, він знадобиться для глазурі.

  • Крок 8

    Тепер прийшла черга яєць, їх вибити і перемішати, додати борошно і харчову соду погашену оцтом.

  • Крок 9

    Настав час добавок. Родзинки готова, злити воду і покласти його просохнути.

  • Крок 10

    Горіхи можна подрібнити в блендері або ножем.

  • Крок 11

    Родзинки пересипати борошном.

  • Крок 12

    Додати в тісто родзинки і горіхи і перемішати.

  • Крок 13

    Форму змастити маслом, посипати крихтами горіхів з блендера.

  • Крок 14

    Такий кекс випікати в духовці 45 - 50 хвилин, температура до 180 градусів.

  • Крок 15

    Вийняти з форми і полити шоколадною глазур'ю. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: