Загрузка...

Мармелад в домашніх умовах

Приготуйте для своїх маленьких ласунів мармелад в домашніх умовах. Солодкий десерт з вишневого або полуничного соку, дивіться рецепти з фото. Мармелад в домашніх умовах смачний рецепт для діточок. Для нього потрібен особливий желатин - агар, це натуральний загусник з морських водоростей. При кімнатній температурі він не дасть мармеладу розтанути. Пропоную рецепти з фотографіями мармелад в домашніх умовах.
Мармелад в домашніх умовах
0
0
25 вер
Інгредієнти:
  • Сік вишневий - 3 склянки
  • Цукор - 5 ст. ложок
  • Агар - 1,5 ч. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Сік вишні влити в каструлю, додати цукор, агар і варити на повільному вогні, помішуючи довести до кипіння. Зняти з вогню і поставити, щоб сік охолов до 30 градусів.

  • Крок 2

    Перелити сік в контейнер для заморожування льоду, охолоне поставити в морозилку на 30 - 40 хвилин.

  • Крок 3

    Вийняти з морозилки контейнер, перекинути мармелад в тарілку і подавати до столу. Зберігати мармелад в холодильнику, при кімнатній температурі він не тане.

  • Крок 4

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: