Мармелад в домашніх умовах

Приготуйте для своїх маленьких ласунів мармелад в домашніх умовах. Солодкий десерт з вишневого або полуничного соку, дивіться рецепти з фото. Мармелад в домашніх умовах смачний рецепт для діточок. Для нього потрібен особливий желатин - агар, це натуральний загусник з морських водоростей. При кімнатній температурі він не дасть мармеладу розтанути. Пропоную рецепти з фотографіями мармелад в домашніх умовах.
Мармелад в домашніх умовах
0
0
25 вер
Інгредієнти:
  • Сік вишневий - 3 склянки
  • Цукор - 5 ст. ложок
  • Агар - 1,5 ч. ложки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Сік вишні влити в каструлю, додати цукор, агар і варити на повільному вогні, помішуючи довести до кипіння. Зняти з вогню і поставити, щоб сік охолов до 30 градусів.

  • Крок 2

    Перелити сік в контейнер для заморожування льоду, охолоне поставити в морозилку на 30 - 40 хвилин.

  • Крок 3

    Вийняти з морозилки контейнер, перекинути мармелад в тарілку і подавати до столу. Зберігати мармелад в холодильнику, при кімнатній температурі він не тане.

  • Крок 4

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: