Загрузка...

Зефір в домашніх умовах

Любіть зефір? Тоді не купуйте його, а спробуйте зробити зефір в домашніх умовах. Повірте, смачний рецепт з фото допоможе вам відчути моменти солодкої насолоди. Зефір завжди купувала. Мої домашні дуже люблять цю солодкість, і я зважилася навчитися робити зефір в домашніх умовах. Чесно кажучи, сумнівалася, що вийде так, як хочеться. Але мої сумніви були розвіяні, адже десерт був дивовижним і я отримала безліч похвал від моїх близьких. Пропоную і вам спробувати приготувати зефір в домашніх умовах. Нічого складного в цьому немає, тим більше, що ділюся з вами тим, що вам необхідно - рецепт з фотографіями.
Зефір в домашніх умовах
+6
0
19 вер
Інгредієнти:
  • 2 ст. цукру
  • 1,5 ч. л. лимонної кислоти
  • 2 ст. л. желатину
  • 1 ст. л. ваніліну
  • 1 ч. л. соди
  • 1 ст. л. цукрової пудри
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Желатин висипаємо в склянку і заливаємо окропом у кількості 50 р. Він має повністю розчинитися.

  • Крок 2

    Цукор висипаємо в невелику каструлю і заливаємо 100 г води. Ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння і на маленькому вогні кип'ятимо близько 10 хвилин.

  • Крок 3

    Коли цукор з водою охолоне, влийте до нього желатин.

  • Крок 4

    Збийте суміш блендером або міксером на маленькій швидкості. На це треба 10 хвилин.

  • Крок 5

    У блендер додаємо лимонну кислоту і збиваємо ще 5 хвилин.

  • Крок 6

    Залишаємо суміш 10 хвилин постояти. Через це час покладіть ванілін і соду в блендер до решти продуктів. Збивайте ще 5 хвилин.

  • Крок 7

    Деко для запікання трошки змочіть водою. З допомогою кондитерського шприца видавити масу з блендера на деко, сформуйте коржі

  • Крок 8

    Тепер деко з безе ставимо в холодильник. Воно має застигнути. Потім посипаємо половинки безе пудрою і склеюємо.

  • Крок 9

    Готове безе викладаємо на тарілку і подаємо до чаю. Просто, чи не правда?

  • Крок 10

    Приємного чаювання!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: