Рецепт желе

Ніколи не буде зайвим знати смачний рецепт желе. Мова піде про таке популярному десерті Панна Котта. Обов'язково потрібно подивитися рецепт з фотографіями, щоб самостійно готувати желе не гірше ніж в дорогих ресторанах. Напевно всі чули про відомого десерті італійської кухні - Панна Котта. Рецепт желе не складний і ви легко можете навчитися його робити. Для цього візьміть на замітку запропонований рецепт з фото і приступайте до кулінарії. І діти, і дорослі обожнюють рецепт желе Панна Котта. Його ніжна молочна текстура дарує незабутнє відчуття легкості. Побалуйте своїх рідних.
Рецепт желе
0
0
19 вер
Інгредієнти:
  • 200 г вершків
  • 100 р цукрового піску
  • 1 пакетик желатину
  • 250 г води
  • 100 г шоколаду
  • 50 мл варення
  • 5 вишень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У невелику каструлю вливаємо вершки.

  • Крок 2

    Ставимо її на маленький вогонь і починаємо повільно всипати цукор. Вершки помішуйте, цукор зобов'язаний повністю в них розчиниться. Залишаємо каструлю на мінімальному вогні.

  • Крок 3

    Тим часом візьмемо желатин і посуд для нього.

  • Крок 4

    Для желатину потрібно закип'ятити 150 г води. Желатин висипаємо в окріп, перемішуємо, щоб він розчинився. Обов'язково слідкуйте, щоб не було грудок. Якщо вони трохи утворилися, процідіть.

  • Крок 5

    У каструлю з вершками виливаємо желатин і тримаємо на вогні 3 хвилини. Перемішуємо і вимикаємо.

  • Крок 6

    Вершкову суміш вилийте в посуд для желе. Для цього знадобиться стакан, чашка, формочка.

  • Крок 7

    Відправляємо желе в холодильник, щоб застиг. Після цього ємність з желе переверніть на плоску красиву тарілку. Якщо желе не буде вийматися, то дно посуду з желе опустити в теплу воду.

  • Крок 8

    Далі Панна Котту треба полити варенням. Робіть це красиво, щоб було дуже апетитно.

  • Крок 9

    Прикрасьте десерт вишнями без кісточок.

  • Крок 10

    Наостанок на водяній бані розтопіть шоколад і полийте їм желе. Ох, як же смачно.

  • Крок 11

    От і все. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: