Загрузка...

Рецепт желе

Ніколи не буде зайвим знати смачний рецепт желе. Мова піде про таке популярному десерті Панна Котта. Обов'язково потрібно подивитися рецепт з фотографіями, щоб самостійно готувати желе не гірше ніж в дорогих ресторанах. Напевно всі чули про відомого десерті італійської кухні - Панна Котта. Рецепт желе не складний і ви легко можете навчитися його робити. Для цього візьміть на замітку запропонований рецепт з фото і приступайте до кулінарії. І діти, і дорослі обожнюють рецепт желе Панна Котта. Його ніжна молочна текстура дарує незабутнє відчуття легкості. Побалуйте своїх рідних.
Рецепт желе
0
0
19 вер
Інгредієнти:
  • 200 г вершків
  • 100 р цукрового піску
  • 1 пакетик желатину
  • 250 г води
  • 100 г шоколаду
  • 50 мл варення
  • 5 вишень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У невелику каструлю вливаємо вершки.

  • Крок 2

    Ставимо її на маленький вогонь і починаємо повільно всипати цукор. Вершки помішуйте, цукор зобов'язаний повністю в них розчиниться. Залишаємо каструлю на мінімальному вогні.

  • Крок 3

    Тим часом візьмемо желатин і посуд для нього.

  • Крок 4

    Для желатину потрібно закип'ятити 150 г води. Желатин висипаємо в окріп, перемішуємо, щоб він розчинився. Обов'язково слідкуйте, щоб не було грудок. Якщо вони трохи утворилися, процідіть.

  • Крок 5

    У каструлю з вершками виливаємо желатин і тримаємо на вогні 3 хвилини. Перемішуємо і вимикаємо.

  • Крок 6

    Вершкову суміш вилийте в посуд для желе. Для цього знадобиться стакан, чашка, формочка.

  • Крок 7

    Відправляємо желе в холодильник, щоб застиг. Після цього ємність з желе переверніть на плоску красиву тарілку. Якщо желе не буде вийматися, то дно посуду з желе опустити в теплу воду.

  • Крок 8

    Далі Панна Котту треба полити варенням. Робіть це красиво, щоб було дуже апетитно.

  • Крок 9

    Прикрасьте десерт вишнями без кісточок.

  • Крок 10

    Наостанок на водяній бані розтопіть шоколад і полийте їм желе. Ох, як же смачно.

  • Крок 11

    От і все. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: